A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні

  У п’ятницю, 3 січня, розпочинається реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, яка триватиме до 24 січня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

12:06 03.01.2020

Новорічні свята

        Новорічні свята – велика можливість показати дітям народні традиції та звичаї святкування Нового року та Різдва.

10:56 27.12.2019

Свято "Зима-чарівниця"

  Новорічно-різдвяний настрій продовжує панувати у нашій школі. Сьогодні учні 4-их класів подарували усім справжнє казкове диво. Учні 4-А класу під керівництвом Оксани Протещак та Василя Скальського підготували для батьків свято "Зима-чарівниця." Діти продемонструвати святкову програму із зимовими іграми, колядками, інсценізацією Різдва Христового. Учні 4-Б класу під керівництвом Віри Проць та Ірини Проць порадували усіх новорічною казкою-феєрією"12 місяців на сучасний лад." Неповторні костюми казкових персонажів та героїв, артистизм учасників зробили дійство справжньою новорічною пригодою. Сподіваємося, що цей святковий настрій залишиться у всіх надовго. Дякуємо батькам за підтримку у проведенні заходів.

10:45 27.12.2019

Вітання з Днем народження

  В цей день святкує свій День народження директор Гординянської СЗШ І-ІІст. Іван Совінський. Від щирого серця бажаємо Вам успіхів та благополуччя. Досягати значних висот у своїй діяльності, браво та гідно представляти інтереси своєї школи, в будь-якій ситуації знаходити вірний і легкий вихід та  завжди залишатися людиною свого слова і справи. 

10:34 26.12.2019

Новорічно-різдвяний ярмарок відбувся у Новокалинівській ОТГ

  Весело та людяно було сьогодні у Новокалинівській ОТГ. 24 грудня 2019 року відбувся новорічно-різдвяний ярмарок в приміщенні Новокалинівської міської ради, який уже вкотре проводить відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради. Та невід'ємною частиною цього заходу є учні Новокалинівського ОЗ, Корналовицького НВК та Гординянської СЗШ І-ІІст., які вражали жителів громади своїми творчими доробками.

21:34 24.12.2019

Кращі з кращих

  У Новокалинівському опорному закладі відбувся фінал конкурсу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). За першість змагалися учні 4-Б (рій "Юні патріоти") та 3-Б (рій "Козачата") класів під керівництвом Мирослави Гінки та класних керівників Віри Проць і Наталії Коник. Розпочалась гра з привітання роїв, виконанням патріотичної пісні та виконанням стройових прийомів. Учні змагалися у різноманітних конкурсах та естафетах. Суддівською колегією у складі Оксани Бобак, Ірини Проць та Ореста Янушевича визначено переможців конкурсу, якими стали учні 4-Б класу (рій "Юні патріоти"). Команди нагороджено дипломами та смаколиками. Вітали переможців однокласники педагогічний колектив та представник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ольга  Олеярчик. Вітаємо переможців!

09:11 24.12.2019

Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Джура" у початкових класах.

  20 грудня 2019 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів пройшов конкурс роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Джура" у початкових класах. Змагалися рої "Козачата"(3 клас вчитель Емілія Фурдин) і "Соколята"(4 клас, вчитель Зеновія Білинська) Учні змагалися у різних спортивних конкурсах, естафетах. Як завжди - перемогла дружба!

12:34 23.12.2019

Вхід для адміністратора