A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання педагогів-організаторів та ЗДВР, вчителів музичного мистецтва

 15.01.2018р. педагоги-організатори та вчителі музичного мистецтва, працюючи над проблемою «Особливості реалізації ціннісного ставлення особистості до себе», третє засідання провели згідно плану: «Основні орієнтири виховання» презентація –доповідь Павлович М.Р. педагог-організатор Гординянської СЗШ І-ІІ ст. та Проць І.М. ЗДВР Новокалинівського НВК про «Особливості роботи педагогів з учнівським колективом в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе». Практичне заняття «Розроблення та впровадження інноваційних технологій у співпраці педагога-організатора з вчителем музичного мистецтва в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе» провели Скальський В.Б. педагог-організатор Новокалинівського НВК та Борис М.М. вчитель музичного мистецтва Новокалинівського НВК. Проць І.М. провела гру-експрес «Веселий автобус»

09:06 15.01.2018

Методичне засідання вчителів біології, хімії та основ здоров’я

  15.01.2018р. на базі Новокалинівського НВК відбулось чергове засідання методичного об’єднання вчителів біології, хімії та основ здоров’я. Розкриваючи проблему, над якою працюють педагоги, «Педагогічна майстерність вчителів як умова успішного формування в учнів предметних компетенцій». З доповіддю «Особливості викладання дисциплін в контексті компетентнісного навчання» виступила Тимців Т.Г. вчитель біології Гординянської СЗШ І-ІІ ст. «Основні напрями діяльності педагога в формуванні здоров’язберігаючої компетентності учнів на уроках природничого циклу» - презентацію з елементами майстер-класу продемонструвала Романів Г.Я. вчитель основ здоров’я Новокалинівського НВК. Майстер-клас «Розв’язування задач з молекулярної біології та генетики» провела Гарасим Я.В. вчитель біології Корналовицького НВК. У завершальному етапі засідання члени м/о підсумували: «Турбота про здоров‘я дитини – найважливіша праця вчителя». Тому пряме покликання кожного вчителя, дбати про збереження та зміцнення здоров‘я учнів, застосовуючи здоров’язберігаючі технології на уроках та перервах, а саме: планувати такі види роботи, які сприяють зниженню втоми, змінювати види діяльності, чергувати інтелектуальні, емоційні, рухові види діяльності; групову й парну форми роботи, проводити ігри, нестандартні уроки, інтегровані уроки.

09:05 15.01.2018

Методичне засідання практичних психологів та соціальних педагогів

  Практичні психологи та соціальний педагог шкіл Новокалинівської ОТГ на методичному засіданні, яке відбулося 12 січня 2018 року, поринули у СВІТ ЕМОЦІЙ. Емоційні стани людини зумовлені соціальними умовами існування і мають особистісний характер. Емоції – це суб'єктивні переживання, що сигналізують про благополучний або неблагополучний стан організму і психіки. Почуття ж мають не тільки суб'єктивний, а й об'єктивний предметний зміст. Вони викликаються об'єктами, що мають ціннісне особистісне значення, і адресуються до них.

09:02 12.01.2018

Методичне засідання вчителів початкових класів

  “Усіма можливими засобами потрібно пробуджувати в дітей палке прагнення до знань” – під таким гаслом 12.01.2018р. проходило методичне засідання вчителів початкових класів Новокалинівської ОТГ. Тематикою засідання було «Інтегрований урок як специфічна форма організації навчання». Голово методичного об’єднання Проць В.І. у презентації–доповіді ознайомлювала про «Особливості інтегрованого уроку». Практична робота відбувалась демонстрацією фрагментів уроків з використанням інноваційних технологій:

09:01 12.01.2018

Методичне засідання вчителів іноземних мов

  11.01.2018р. Вчителі іноземних мов Новокалинівської ОТГ працювали над «Організацією та проведенням рольових ігор на уроках іноземної мови». З доповіддю виступила вчитель англійської мови Новокалинівського НВК Ковалишин Г.Я.. Майстер –клас «Рольова гра, як активний прийом навчання англійської мови в школі» провела вчитель англійської мови Новокалинівського НВК Федірко М.Я.

08:58 11.01.2018

Завершальний етап спортивних ігор серед вчителів Новокалинівської ОТГ

  10 січня 2018 року, на базі Новокалинівського НВК відбувся завершальний етап спортивних ігор серед вчителів Новокалинівської ОТГ. Найактивніші учасники брали участь у змаганні з волейболу.  Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. 

08:50 11.01.2018

Методичне засідання вчителів трудового навчання та образотворчого мистецтва

   11.01.2018р на базі Корналовицького НВК відбулось методичне засідання учителів трудового навчання та образотворчого мистецтва. Тематикою засідання було «Комп’ютерні технології – необхідна умова формування сучасного іміджу вчителя» доповідала Брунарська О.М. учитель трудового навчання Новокалинівського НВК . Беца Н.І. учитель образотворчого мистецтва Корналовицького НВК продемонструвала майстер-клас «Монотипія – одна з нетрадиційних технік образотворчого мистецтва». Совінський І.М. вчитель трудового навчання Гординянської СЗШ І-ІІ ст. провів практичне занняття з виготовлення міні-потягу з природнього матеріалу». Майстер-клас «Сутність використання інформаційних технологій на уроках трудового навчання» провів Гарасим Б.В. учитель трудового навчання Корналовицького НВК. Кожене підготовлене заняття потребувало і підготовки учителя, яке не обходиться без сучасних комп’ютерних технологій. Засідання розкривало тематику загальної теми «Підвищення рівня професійної компетентності вчителя як один із шляхів удосконалення навчально-виховного процесу та забезпечення всебічного розвитку особистості школяра з урахуванням індивідуальних можливостей».

08:48 11.01.2018

Методичне засідання учителів історії та географії

  04.01.2018 р. відбулось методичне засідання учителів історії та географії. Тема засідання «Використання ІКТ в навчально-виховному процесі», яку у презентації доповіді розкрив голова методичного об’єднання Дичко І.М. Білас В.С. продемонстрував майстер-клас із використанням інформаційних технологій «Походи козаків першої чверті XVII ст. П.Конашевич-Сагайдачний. Військо Запорізьке та Хотинська війна».

08:47 05.01.2018

Вхід для адміністратора