A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Волонтер Корпусу Миру США у Новокалинівському НВК

  На завершення Тижня англійської мови до Новокалинівського НВК прибув волонтер Корпусу Миру США в Україні Девід Мірамонтес. Для зустрічі з Девідом були запрошені кращі учні школи. Девід досить ґрунтовно підготувався до зустрічі з дітьми, зумів їх налаштувати на продуктивну роботу, яка дала змогу всім бажаючим показати себе. Навіть сором’язливі й не дуже активні діти проявили інтерес до заняття. Використовуючи смартдошку Девід провів інтерактивну гру " Where in the World is Carmen Sandiego?", у якій діти відчули себе детективами. Ця гра допомогла учням не тільки потренувати себе у розмовній англійській, а й пригадати матеріал з історії, географії, музики та літератури. Заняття з носієм мови пройшло у дружній та невимушеній атмосфері. Надіємось на подальші зустрічі з нашим гостемУчні 11- А класу підготували поетичну сторінку "Наближається свято Валентина". Старшокласники пригадали історію свята та декламували ліричні вірші.

14:16 05.02.2018

Спартакіада 2018 ім. Я. Хомина

03.02.2018 року в Новокалинівському НВК відбулися зональні змагання з волейболу та шахів для команд Рудківської зони, ХІ традиційної спартакіади Самбірщини серед сільських рад, ОТГ Самбірського району імені Ярослава Хомина.

14:11 05.02.2018

Пробне ЗНО 2018

Запрошення-перепустки на пробне ЗНО уже на інформаційних сторінках учасників

15:12 02.02.2018

Крути - бій за майбутнє

  29 січня 1918 рік… Велика дата в українській історії. Юні патріоти стали на захист української державності та віддали своє життя за українську незалежність.

09:40 02.02.2018

«Герої крутянці – перші Небесні Сотні»

  29 січня 2018 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів відбувся загальношкільний виховний захід приурочений 100 річниці бою під Крутами «Герої крутянці – перші Небесні Сотні». Організаторами заходу були педагог-організатор М.Р.Павлович та класний керівник 9 класу І.М.Чижо. Учні виступали у ролі істориків розповідаючи про тих, хто поклав голову захищаючи незалежність молодої Української держави, читали вірші про те, як треба любити свою Батьківщину. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Крут. З болем у серці переглядали фільм «Невідома Україна», фільм 91 «Лист без конверта».

09:37 30.01.2018

Захід «Соборна моя Україна!»

  З нагоди відзначення Дня Соборності України у Новокалинівському НВК відбувся захід «Соборна моя Україна!», який підготували учні 8-А класу під керівництвом Побережної М. Г.

09:23 29.01.2018

«Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області

  Сьогодні, 25 січня 2018 року учні Новокалинівського НВК отримали нові подарунки. А усмішку їм подарували «Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області. Дітвора Луганщини поділилась своїми роботами, традиціями, та нагадала, що ми єдина країна. І такі речі мають продовження проекту «Змінимо країну разом». «Зшивати Україну через культуру, вшанування традицій та комунікацію між східними та західними областями – це те, що невдовзі неодмінно принесе довгоочікуваний результат, що #Україна_єдина», - слова Олександра Ганущина.

09:20 25.01.2018

Вхід для адміністратора