A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Захід «Соборна моя Україна!»

  З нагоди відзначення Дня Соборності України у Новокалинівському НВК відбувся захід «Соборна моя Україна!», який підготували учні 8-А класу під керівництвом Побережної М. Г.

09:23 29.01.2018

«Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області

  Сьогодні, 25 січня 2018 року учні Новокалинівського НВК отримали нові подарунки. А усмішку їм подарували «Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області. Дітвора Луганщини поділилась своїми роботами, традиціями, та нагадала, що ми єдина країна. І такі речі мають продовження проекту «Змінимо країну разом». «Зшивати Україну через культуру, вшанування традицій та комунікацію між східними та західними областями – це те, що невдовзі неодмінно принесе довгоочікуваний результат, що #Україна_єдина», - слова Олександра Ганущина.

09:20 25.01.2018

Методичне засідання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

  16.01.2018 р. вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури працювали над темою «Використання ІКТ як засобу підвищення ефективності традиційних форм навчання». «Загальні підходи до конструювання та проведення уроків з використанням інформаційних технологій» - доповідь-презентацію підготувала вчитель української мови та літератури Корналовицького НВК Мадараш М.М. Про «Формування читацької культури учнів засобами Інтернет-ресурсів» доповідала Гуцько О.П. вчитель української мови та літератури Новокалинівського НВК , на власних прикладах продемонструвала, яким чином заохочує учнів до читання. Технологія «Освітній web-квест» майстер-клас провела з вчителями вчитель української мови та літератури Новокалинівського НВК Яворська М.Д. Огляд новинок художньої та методичної літератури –експрес-повідомлення підготувала Когут Л.М. Висновок після методичного засідання педагоги зробили такий: бурхливий розвиток засобів інформатизації (комп’ютерів, комп’ютерних комунікацій, будь-яких електронних пристроїв), а отже, поява нових технологій обробки, передачі, одержання і збереження інформації відкриває нові можливості для застосування комп’ютерів у навчальному процесі.

09:14 16.01.2018

Методичне засідання педагогів-організаторів та ЗДВР, вчителів музичного мистецтва

 15.01.2018р. педагоги-організатори та вчителі музичного мистецтва, працюючи над проблемою «Особливості реалізації ціннісного ставлення особистості до себе», третє засідання провели згідно плану: «Основні орієнтири виховання» презентація –доповідь Павлович М.Р. педагог-організатор Гординянської СЗШ І-ІІ ст. та Проць І.М. ЗДВР Новокалинівського НВК про «Особливості роботи педагогів з учнівським колективом в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе». Практичне заняття «Розроблення та впровадження інноваційних технологій у співпраці педагога-організатора з вчителем музичного мистецтва в реалізації ціннісного ставлення особистості до себе» провели Скальський В.Б. педагог-організатор Новокалинівського НВК та Борис М.М. вчитель музичного мистецтва Новокалинівського НВК. Проць І.М. провела гру-експрес «Веселий автобус»

09:06 15.01.2018

Методичне засідання вчителів біології, хімії та основ здоров’я

  15.01.2018р. на базі Новокалинівського НВК відбулось чергове засідання методичного об’єднання вчителів біології, хімії та основ здоров’я. Розкриваючи проблему, над якою працюють педагоги, «Педагогічна майстерність вчителів як умова успішного формування в учнів предметних компетенцій». З доповіддю «Особливості викладання дисциплін в контексті компетентнісного навчання» виступила Тимців Т.Г. вчитель біології Гординянської СЗШ І-ІІ ст. «Основні напрями діяльності педагога в формуванні здоров’язберігаючої компетентності учнів на уроках природничого циклу» - презентацію з елементами майстер-класу продемонструвала Романів Г.Я. вчитель основ здоров’я Новокалинівського НВК. Майстер-клас «Розв’язування задач з молекулярної біології та генетики» провела Гарасим Я.В. вчитель біології Корналовицького НВК. У завершальному етапі засідання члени м/о підсумували: «Турбота про здоров‘я дитини – найважливіша праця вчителя». Тому пряме покликання кожного вчителя, дбати про збереження та зміцнення здоров‘я учнів, застосовуючи здоров’язберігаючі технології на уроках та перервах, а саме: планувати такі види роботи, які сприяють зниженню втоми, змінювати види діяльності, чергувати інтелектуальні, емоційні, рухові види діяльності; групову й парну форми роботи, проводити ігри, нестандартні уроки, інтегровані уроки.

09:05 15.01.2018

Методичне засідання практичних психологів та соціальних педагогів

  Практичні психологи та соціальний педагог шкіл Новокалинівської ОТГ на методичному засіданні, яке відбулося 12 січня 2018 року, поринули у СВІТ ЕМОЦІЙ. Емоційні стани людини зумовлені соціальними умовами існування і мають особистісний характер. Емоції – це суб'єктивні переживання, що сигналізують про благополучний або неблагополучний стан організму і психіки. Почуття ж мають не тільки суб'єктивний, а й об'єктивний предметний зміст. Вони викликаються об'єктами, що мають ціннісне особистісне значення, і адресуються до них.

09:02 12.01.2018

Вхід для адміністратора