A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Участь у X Всеукраїнській учнівській науково-практичній конференції

30 жовтня 2017 року за сприяння Біолого-природничого факультету Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка відбулася X Всеукраїнська учнівська науково-практична конференція на тему: „Еколого-валеологічна культура – вибір XXІ століття ”, у якій взяли участь учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, МАН, учнівських наукових товариств. Учасники презентували доповіді проблемно-пошукового, дослідницького характеру, що безпосередньо стосуються теми конференції.

17:24 30.10.2017

Ми не прощаємося, ми просто кажемо: «До нових зустрічей»

  29 жовтня, вчитель англійської мови Пластун Марина Олександрівна із Троїцької СЗШ І-ІІІ ст. Луганської області, яка перебувала у м. Новий Калинів в межах проекту «Змінимо країну разом», відбуває додому. Із цієї нагоди, відбулась зустріч з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним, який подякував усім учасникам цього проекту за участь та співпрацю задля миру, злагоди та єдності нашої держави.

17:22 29.10.2017

ОПЕРАЦІЯ "ЗАХІД": БЕЗ ПРАВА НА ЗАБУТТЯ

  З нагоди відзначення 70-х роковин примусового вивезення більше 26 тисяч сімей українців у східні райони СРСР у Новокалинівському НВК відбувся захист проекту під назвою «Операція «Захід»», підготовленого ученицею 11 – Б класу Поташенковою Оксаною під керівництвом вчителя історії Біласа В. С.

17:21 28.10.2017

Новокалинівська ОТГ придбала два шкільні автобуси

  26 жовтня 2017 року, приємна новина надійшла для Новокалинівської об’єднаної територіальної громади – нові, два шкільні автобуси «Атаман» вже в Новому Калинові. Придбано Школярики" у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного і місцевих бюджетів на умовах співфінансування.

17:19 26.10.2017

Екскурсія для гості із Луганська

  23 жовтня 2017року, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ковталюк А.В. з директором Новокалинівського НВК Бобак О.Б. провели для Пластун Марини Олександрівни ознайомчу екскурсію територією Новокалинівської ОТГ. Перш за все гостю із Луганська, яка перебуває в м. Новий Калинів у межах проекту «Схід - Захід разом», познайомили з очільником громади Юзвяком Богданом Осиповичем, який вітав Марину Олександрівну на наших теренах та побажав їй плідної праці у питаннях обміну досвідом. Наступний заклад, з роботою якого було ознайомлено гостю – це Гординянська СЗШ І-ІІ ст., директор якої перебуває у Станично-Луганській СЗШ №1, в рамках проекту «Схід - Захід разом», відбулось знайомство із педагогічним колективом та учнями школи.

17:18 23.10.2017

Участь у ІІ модулі "Академія директорів"

  20-21 жовтня 2017 року директор Новокалинівського НВК Бобак Оксана Богданівна та заступник директора з навчальної роботи Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Тимців Тетяна Григорівна взяли участь у ІІ модулі освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академія директорів». Даний захід відбувся у Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького за ініціативи департаменту освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».

17:16 23.10.2017

Обмін педагогічним досвідом

   У рамках проекту «Схід-Захід разом» діє програма педагогічного та культурного обміну між навчальними закладами Луганщини та Львівщини. Метою такого проекту є обмін педагогічним досвідом вчителів, від так у Новокалинівський НВК завітала учитель англійської мови Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. Луганської області, Пластун Марина Олександрівна.

17:14 20.10.2017

Участь у проекті «Схід - Захід разом»

 У вівторок, 17 жовтня, вчителі Львівщини вирушили на схід України в межах проекту «Схід - Захід  разом» для обміну педагогами. У цьому проекті участь взяли вчителі Новокалинівської ОТГ, а саме: Олеярчик Ольга Степанівна заступник директора з методичної роботи Новокалинівського НВК та вчитель інформатики, Совінський Іван Мирославович директор Гординянської СЗШ І-ІІ ст. та вчитель трудового навчання, Хома Михайло Богданович вчитель фізичної культури Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Там упродовж десяти днів, наші педагоги вчитимуть дітей Луганської області. У свою чергу, до обміну готуються і Новокалинівський НВК, адже 20 жовтня навчальний заклад зустрічає Пластун Марину Олександрівну, вчителя англійської мови Троїцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Троїцької районної ради Луганської області, яка навчатиме наших школярів. Таким чином працівники освіти обмінюються досвідом, презентують свої методики викладання та ознайомлять дітей не тільки з предметом, а й з культурою регіону та його особливостями.Ми пишаємося нашими педагогами та бажаємо їм гідно представити наш край, а також з нетерпінням чекаємо зустрічі з колегою з Луганщини.

17:12 19.10.2017

Перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня

  18 жовтня 2017року відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради, на якому розглядались наступні питання:

17:10 18.10.2017

Вхід для адміністратора