A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Відкриття майданчика з тренажерним обладнанням у Гординянській СЗШ І-ІІ ст.

13 жовтня 2017 року в селі Гординя відбулося урочисте відкриття та освячення спортивного майданчика із тренажерним обладнанням, де усі охочі зможуть займатись фізичною культурою. Для села ця подія є досить знакова, адже стала справжнім спортивним святом, яке зібрало мешканців села, вчителів та учнів школи, власне біля якої і встановлені спортивні тренажери.

16:59 13.10.2017

Знаємо свої права, виконуємо свої обов’язки!

  11 жовтня 2017 року в Новокалинівському НВК відбулася зустріч з інспектором з ювенального сектору превенції патрульної поліції, Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області, лейтенантом поліції Кусень Мартою Ярославівною та начальником відділу запобігання дитячої безпритульності, бездоглядності та профілактики праворушень серед дітей служби у справах дітей Самбірської РДГ Білас Н.Б, представником міського центру соціальної служби сім'ї дітей та молоді Горун О.В. Також були присутні директор НВК Бобак О.Б., практичний психолог Коркішко Г.М., соціальний педагог Гриб Г.М. та вчитель з основ здоров’я Романів Г.Я.

16:56 11.10.2017

Тренувальна евакуація учнів у Новокалинівському НВК

У Новокалинівському НВК з метою запобігання паніки та забезпечення безпеки всіх присутніх в навчальному закладі під час виникнення екстремальної ситуації була проведена евакуація школи на випадок пожежі. Директором закладу та відповідальним за ЦО вироблено алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

16:52 11.10.2017

Нарада керівників навчальних закладів

  10 жовтня у відділі освіти, молоді та спорту відбулась нарада керівників навчальних закладів. Традиційно нараду розпочала начальник відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк А.В.

16:48 10.10.2017

У гості до школярів завітала поліція

  Старший дільничний офіцер поліції СППП Самбірського ВП ГУНП у Львівській обл. капітан поліції Ванівський Ігор Богданович часто проводить профілактичні бесіди зі школярами загальноосвітніх навчальних закладів Новокалинівської ОТГ, так як хвилюється за підростаюче покоління на своїй дільниці обслуговування.

16:45 09.10.2017

У Новокалинівському НВК відбувся традиційний волейбольний турнір

5 жовтня в Новокалинівському НВК відбувся традиційний волейбольний турнір серед дівчат 2002 року народження та молодших. У ньому прийняли участь команди ДЮСШ м.Самбора, дві команди ДЮСШ  Старосамбірського району  та Новокалинівського НВК.

16:43 06.10.2017

Школи Новокалиніської ОТГ забезпечені підручниками для 9-х класів

  Станом на 4 жовтня стовідсотково всі дев'ятикласники Новокалинівської громади забезпечені підручниками. Бібліотеки загальноосвітніх навчальних закладів отримали 24 найменувань навчальних книжок із  19 предметів. 

16:42 04.10.2017

Вхід для адміністратора