A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«День закриття пришкільного англомовного табору»

  23 червня 2017 року - «День закриття пришкільного англомовного табору» відбувся у вигляді фінального концерту, на якому діти показали те, чому навчилися у мовному таборі: презентували свої загони та стіннівки, вигукували девізи, декламували вірші та виконували пісні. Загони «Eurokids», «Smile»та «Morning stars» підготували презентації. Концерт створив теплу атмосферу прощання з табором і волонтеркою Дженніфер Гідман. Завдяки проекту Go Camp школярі мали можливість працювати та розважатися з волонтером із Нью-Йорка. Під час живого спілкування, діти поступово долали мовний бар'єр та скутість.

14:43 23.06.2017

«Моє хоббі»

  22 червня 2017 року в пришкільному англомовному таборі, який функціонує на базі Новокалинівського НВК, заняття проходили на тему «Дозвілля», «Моє хоббі». Розпочалося все із веселої пісні-привітання “Hello! Howareyou?”. День виявився надзвичайно багатим на враження та розповіді дітей про себе, а також учні пригадували цікаві та веселі моменти їхнього перебування у таборі. Волонтерка Дженніфер, як завжди, провела жваві ігри та бесіди з вихованцями. На заключному етапі дня усі загони на згадку залишили свої побажання та імена на прапорі Go camp.

14:39 22.06.2017

День музики та казки

   21 червня 2017 року – в англомовному таборі був присвячений музиці та казці. Традиційна ранкова зарядка додала бадьорості на весь день. Тому усі наввипередки брали участь у лексично-музичних іграх та різноманітних конкурсах. У загоні «Morning stars» була проведена гра «Хто швидше» діти повинні були якомога краще зрозуміти питання та відповісти на нього. Загін «Eurokids» інсценізували уривки відомих казок «Snowwhite», «Three little pigs», «Ugly duckling».

14:35 21.06.2017

Команда Нового Калинова на чемпіонаті України з волейболу пляжного

  З 14 по 18 червня 2017 року в смт. Лазурне Херсонської області проходить чемпіонат України 2017 року з волейболу пляжного серед дівчат та юнаків до 14 років. У змаганнях бере участь команда Нового Калинова під керівництвом тренера Володимира  Канюка.

14:33 15.06.2017

День спорту

  13 червня 2017року у  англомовному таборі день  розпочався зі спортивної руханки під веселу музику. Після розминки була проведена лінійка, на якій ознайомили дітей з режимом дня. Учасників табору поділили на 3 загони. Учні отримали завдання виготовити логотипи, вивчити пісню та підготувати гасло своєї команди. Всі з задоволенням приступили до виконання цієї роботи. Виховний процес у таборі організували за тематичними днями. Сьогоднішній день присвячений «День спорту». Група учнів  5-6 класів розпочала свій день із спілкування з волонтером. Під керівництвом Борис М.М. та Дмитришин М.М. відбулось заняття з використанням ігрових форм роботи для вивчення англійської мови. Пані Дженніфер подарувала кожному учню пам’ятні подарунки та цукерки. Та більшим цікавим подарунком для дітей була гра «Electricity».

14:31 13.06.2017

Ми чемпіони

3 червня 2017р. у м. Дрогобичі відбувся чемпіонат Львівської області з волейболу пляжного серед дівчат 2004 року народження і молодших. Команду Нового Калинова представляли Манюк Діана, Губіна Аліна, Карпюк Настя, Стебельська Віка, Столяр Аліна та Цебак Ірина. Попри деякі негаразди з необ'єктивним та упередженим суддівством наша команда Манюк Діана та Губіна Аліна в фіналі перемогла команду Дрогобича та стала чемпіоном області. З перемогою дівчат привітав міський голова Юзвяк Богдан Осипович та вручив медалі. Ці результати стали можливі завдяки наполегливій праці наших юних спортсменів та їхнього тренера Канюка Володимира Святославовича. 

14:29 12.06.2017

Відкриття пришкільного англомовного табору

  12 червня 2017р. у Новокалинівському НВК відбулось урочисте, яскраве відкриття пришкільного англомовного табору. Новокалинівський НВК долучився до конкурсу на участь у проекті "GoCamps", організованому Мінистерством освіти і науки України та громадською організацією GoGlobal. Проект спрямований на організацію пришкільних мовних таборів. Найочікуванішим моментом сьогоднішнього свята, була зустріч з іноземним волонтером, яка  за проектом буде співпрацювати з нашими вчителями та дітьми.  Пані Дженніфер  завітала до нас з Сполучених Штатів Америки. Учні  гостинно зустріли її за українськими традиціями, хлібом та сіллю, теплими привітаннями та піснями. До прививітальних слів долучились також начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської  ради А. Ковталюк, міський голова Б. Юзвяк та  директор школи О. Янушевич. Після  урочистих подій, згідно з розкладом, учні розпочали знайомство  з нашою волонтеркою. Вона привезла з собою багато цікавинок, якими  охоче ділиться з дітворою. Дженніфер Гідмен - журналіст з Нью-Йорка, одружена, у неї двоє дітей, хлопчик Джексон (13 років) та дівчинка Саша(10р).  Прадід по лінії  мами походить з Галичини. Волонтером  вона стала вперше і вирішила розпочати з України,  з рідної землі її предків.  Дженні енергійна, цікава особа, любить спілкуватися та  ділитися своїм досвідом.

14:27 12.06.2017

ДПА у 9-х класах

  З 1 по 9 червня 2017 року у школах Новокалинівської ОТГ проходить Державна підсумкова атестація для учнів 9-х класів. Державна підсумкова атестація випускників 9 класів у 2016-2017 навчальному році була проведена в установлені терміни й відповідно до нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки. У цьому навчальному році вирішується доля деяких школярів, бо ж можливо хтось надумає продовжити навчання в коледжі чи училищі. Тому цей рік вони мусять закінчити якнайкраще, щоб без проблем вступити саме в той навчальний заклад, який вони запланували, визначитись зі своїми уміннями та вподобаннями.  З усіх обов'язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, які рекомендовані Міністерством освіти і науки. У проведеннї атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирали учні. Державна підсумкова атестація з української мови проводилась в письмовій формі (диктант). ДПА з математики де кожен варіант атестаційної роботи складається з чотирьох частин, що відрізняються за складністю та формою тестових завдань.  Кожен варіант атестаційної роботи включає завдання різних типів та рівнів складності, які охоплюють більшість розділів навчальної програми.  Серед них:  - Тестові завдання з вибором однієї правильної відповіді,  - Завдання відкритої форми з короткою відповіддю,  - Завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю  Таке поєднання дозволяє учневі максимально розкрити свої здібності.  За результатами роботи учням виставляється одна оцінка - з математики. 

14:26 07.06.2017

День захисту дітей у Новокалинівській ОТГ

  1 червня 2017року  у м. Новий Калинів, працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, молоді та спорту та відділом культури Новокалинівської міської ради за сприянням міського голови Юзвяка Б.О. та командира 12-ї окремої бригади армійської авіації полковника Северилова В.О.  традиційно організували та провели для дітей громади дитяче свято, присвячене міжнародному Дню захисту дітей.

14:24 01.06.2017

Вхід для адміністратора