A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Школи Новокалиніської ОТГ забезпечені підручниками для 9-х класів

  Станом на 4 жовтня стовідсотково всі дев'ятикласники Новокалинівської громади забезпечені підручниками. Бібліотеки загальноосвітніх навчальних закладів отримали 24 найменувань навчальних книжок із  19 предметів. 

16:42 04.10.2017

В Новокалинівській ОТГ відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя

  Сьогодні в приміщені народного дому м. Новий Калинів, відбувся святковий концерт з нагоди Дня вчителя. З вітальними словами виступили, міський голова Юзвяк Богдан Осипович та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк Алла Василівна, які привітали вчителів з професійним святом, побажали плідної праці на ниві виховання молодого покоління.

16:40 29.09.2017

Участь в урочистостях з нагоди Дня працівника освіти

  26 вересня, у приміщенні Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Участь у заході взяли працівники органу управління освітою Новокалинівської міської ради та вчителі нашої громади.

16:37 26.09.2017

Дитячий майданчик – мрія батьків і малечі

За ініціативи батьків дошкільнят, які навчаються у Новокалинівському НВК, 16 вересня 2017року розпочалось спорудження дитячого майданчика своїми руками. Фарбували його всі разом, і батьки, і директор школи Бобак Оксана Богданівна.

16:33 17.09.2017

«Олімпійський тиждень»

День фізичної культури і спорту — свято України. Відзначається щорічно у другу суботу вересня. Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

16:30 17.09.2017

Засідання керівників гуртків у Новокалинівському НВК

14 вересня у Новокалинівському НВК, в кабінеті заступника директора з виховної роботи, відбулося засідання керівників гуртків. Проць Ірина Михайлівна та керівники гуртків обговорювали проблемні питання роботи, погодили плани на 2017- 2018 навчальний рік та затвердили графік роботи. Ірина Михайлівна надавала рекомендації молодим керівникам, щодо планування своєї роботи та ведення документації.

16:28 15.09.2017

День присвячений Олімпійським іграм

Сьогодні другий день тижня фізичного виховання у Новокалинівському НВК. Цей день присвячений Олімпійським іграм, учні 9-их класів за допомогою  мультимедійної презентації дізналися про цікаві факти з історії Олімпійських ігор, про символіку Олімпійських ігор, особливості організації їх. Також відбулась першість НВК з армреслінгу серед учнів 10-11 класів. Переможцем став учень 11-б класу Слабик Роман, крім  того відбулись змагання серед учнів 6-7 класів за програмою ,,Старти надій".  Тут переможцем стали  юні спортовці 6-б класу (класний керівник Романів Г.Я.).

16:26 12.09.2017

Інструктивно-методична нарада вчителів трудового навчання Новокалинівської ОТГ

На базі Новокалинівського НВК відбулась інструктивно-методична нарада  вчителів трудового навчання  шкіл Новокалинівської ОТГ. Гарасим Б.В. зробив  аналіз роботи за минулий рік.  1 Про обговорення плану роботи методичного об’єднання над науково – методичною проблемою. 2. Про ознайомлення з нормативно – правовими документами (Закони України «Про освіту», «Про загальну середню освіту». Про вивчення Інструкцій з ведення класного журналу та шкільної документації. 3. Про ознайомлення методичних рекомендацій щодо вивчення трудового навчання у 2017/2018 навчальному році. 4. Про програмно – методичне забезпечення предметів трудового навчання. 5. Про обговорення календарного планування з трудового навчання на І семестр 2017/2018 навчального року.

16:24 12.09.2017

Участь в турнірі з пляжного волейболу ,,Відкритий кубок Києва ім. Ю.Затворницького"

  8-10 вересня 2017 ролку в м. Києві відбувся міжнародний турнір з пляжного волейболу ,,Відкритий кубок Києва ім. Ю.Затворницького". Традиційно в ньому взяли участь юні волейболістки з м. Нового Калинова, які до речі, за підтримки міської ради, цього сезону  відіграли всі тури юнацького чемпіонату України. Змагання в Києві є найбільш масовим спортивним заходом з ігрових видів спорту  в Україні, де самих учасників більше п'ятисот. Сам турнір має більш фестивальний формат, де не тільки важлива спортивна складова, але й спілкування між учасниками, тренерами, батьками спортсменів. Також підводяться підсумки минулого сезону та складаються плани на майбутній. Честь Нового Калинова захищали Стебельська Вікторія, Ванівська Вероніка, Попик Оксана, Тюбай Анастасія, Нинич Віка та Карпюк Настя. По ходу змагань наші дівчата зустрічались і перемогли команди Києва, Миколаєва, Одеси та друзів-земляків зі Стрия. З хорошим настроєм наша команда завершила сезон 2017 року і розпочинає підготовку до майбутнього.

16:22 11.09.2017

В гостях у садочку «Сонечко»

Адміністрація  Новокалинівського НВК (директор - Бобак Оксана Богданівна і заступник- Проць Ірина Михайлівна) та представник батьківського комітету молодшої групи дошкільного закладу (Опря Віктор Володимирович) побували у гостях в Ралівському ДНЗ «Сонечко». Керівник садочку, Коротишева Ольга Ярославівна, радо зустріла та провела екскурсію територією закладу. Поділилася різноманітними ідеями щодо облагородження території для ігор та відпочинку дітей.

16:20 08.09.2017

Вхід для адміністратора