A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Обстеження в закладах дошкільної та загальної середньої освіти

  На виконання Доручення заступника голови Львівської обласної державної адміністрації від 30 жовтня 2017р.№15 "Щодо забезпечення міжвідомчої координації з питання здійснення державного нагляду за діяльністю дитячих закладів" 05.12.2017 р. проведено обстеження умов виховання, медичного обслуговування, харчування дітей, умов праці в закладах дошкільної та загальної середньої освіти. До складу робочої групи для вивчення даних питань залучені фахівці Самбірського районного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

16:46 05.12.2017

ІІ етап XVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

02.12.2017 р. на базі Новокалинівського НВК відбувся ІІ етап XVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь 25 учнів 3-11 класів із 3 закладів загальної середньої освіти Новокалинівської ОТГ.

16:42 02.12.2017

Участь у Форумі молоді

2-3 грудня 2017 року учениці 11 класу Новокалинівського НВК беруть участь у Форумі молоді, який відбувається  у Львові. Захід організований департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА спільно із ЛОО Спілки Української Молоді в Україні, Львівським обласним молодіжним центром та Українським католицьким університетом.

16:41 02.12.2017

«Його ім’я-підступний СНІД»

1 грудня щорічно у всьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей день служить нагадуванням про необхідність зупинити глобальне поширення епідемії ВІЛ/СНІДу. І цього ж дня у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. вчителем біології Тимців Т.Г. проведено інформаційну годину на тему: «Його ім’я-підступний СНІД». Дуже повчальним був перегляд фільму про СНІД для учнів віком 12-14років. Учні дізналися про шляхи зараження ВІЛ-інфекції та її вплив на організм людини,про толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.Також у школі стартувала акція «Червона стрічка»,яка є символом співчуття,підтримки і надії на майбутнє без СНІДу.

16:38 02.12.2017

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

  1 грудня 2017 року у Новокалинівському НВК до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, учні 6-А класу під керівництвом вчителя біології, Гнатишин Л.Б., підготували виховний захід «Знати сьогодні, щоб жити завтра». Діти ознайомились із захворюванням СНІД, з шляхами зараження та засобами лікування, профілактики, збереження від вірусу. Переглянули фільм «Чому так важко вилікувати ВІЛ- СНІД». Захід традиційно відбулися із символом – червоною стрічкою. Діти охоче погодились прикріпити її на своєму одязі, усвідомлюючи, що кожен, хто надягає червону стрічку 1 грудня, висловлює свою надію на майбутнє без СНІДу, співчуває тим, хто вже захворів. Адже на рахунку цієї хвороби безліч мільйонів людських життів.  Практичний  психолог  Коркішко Г.М. та соціальний  педагог  Гриб Г.М. провели бесіда на тему «Ми проти СНІДу», показали учням презентацію «СНІД – знати, щоб вижити», переглянули фільм «Жити на повну силу». Бібліотекар школи, Шестерина З. С., підготувала інформаційний куток до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

16:35 02.12.2017

Придбано комп'ютерне обладнання для лінгафонного кабінету

Перший день зими приніс хорошу новину, у Новокалинівський НВК доставлено комп’ютерне обладнання для лінгафонного кабінету, а саме: ноутбук, 10 стаціонарних комп’ютерів + клавіатура та миша, гарнітура, програмне забезпечення для лінгафонного кабінету. Це дасть можливість учням тренувати вимови і дикції в ході вивчення іноземних мов.

16:33 01.12.2017

Корекційне заняття "Вміння жити і спілкуватися в колективі"

  30 листопада 2017 року у Корналовицькому НВК соціальним педагогом Гриб Г.М. проведено корекційне заняття з учнями 3 класу на тему: "Вміння жити і спілкуватися в колективі". Метою якого було вчити дітей жити і працювати в колективі, шанувати свого вчителя, пишатися своїм класом. Завдання цього заняття було: визначення і закріплення правил поведінки в школі, запам’ятовування і опрацювання правил поведінки з іншими людьми. Учні створили плакат "Ваза з побажаннями".

16:23 30.11.2017

Методичне засідання вихователів ДНЗ

  30 листопада 2017року у дитячому садочку с. Калинів відбулось методичне засідання вихователів ДНЗ Новокалинівської ОТГ. Проблема над якою працює методичне об’єднання «Розвиток і самореалізація особистостім через активну художню діяльність, і творче самовираження у сфері мистецтва та системне застосування новітніх технологій».

14:17 30.11.2017

Юна художниця

  28 листопада 2017року учениця Новокалинівського НВК, Товарницька Мар’яна (керівник - Вахів М. І.), взяла участь у Конкурсі з образотворчого мистецтва, який організовував Самбірський педагогічний коледж імені Івана Филипчака. Метою конкурсу було підвищення рівня художньої освіти та підтримка молодих талантів України.

14:15 29.11.2017

«Ціна йому-життя»

  "Україна пам’ятає…" 27 листопада 2017 року учні Новокалинівського НВК, вчителі та батьки вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні у рамках поминальної загальношкільної лінійки «Ціна йому-життя». Захід відбувся з метою виховання в учнівської молоді патріотизму, глибокого усвідомлення причин і наслідків геноциду українського народу. Вчителі та учні знов згадали про ті страшні часи Голодомору, задуматись над трагедією, що не минула майже жодну сім’ю українського народу. Серця учнів та вчителів не залишились байдужими після участі в лінійці і скорботної хвилини мовчання та вшанування пам’яті загиблих в 1932-1933 роки.

14:13 28.11.2017

Вхід для адміністратора