A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Пролунав перший дзвоник у школах Новокалинівської ОТГ

   Першовересневий день скликає галасливу дітвору за парти. Перше вересня – це щось більше ніж просто початок нової пори року – осені. Для більшості дітей цей день – справжнє свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які покажуть їм нові незвідані куточки Країни знань. Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для випускників – останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

16:13 01.09.2017

Серпнева конференція

  30 серпня 2017 року відбулась щорічна серпнева конференція. У її роботі взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту, працівники відділу та керівники навчальних закладів.

15:45 30.08.2017

Серпневі засідання методичних об'єднань учителів Новокалинівської ОТГ

29 серпня 2017р. на базі Новокалинівського НВК відбувся загальний звіт методичної роботи за 2016-2017 навчальний рік, який проаналізувала заступник директора з методичної роботи Новокалинівського НВК Олеярчик Ольга Степанівна, а також привітала усіх присутніх колег з початком навчального року, побажала натхнення і творчості та креативності у плануванні своєї роботи.  Учителі після загального огляду звіту та методичних рекомендацій продовжили свою роботу у предметних методичних об'єднаннях, де опрацювали зміни до навчальних програма 5-9 класів, а також затвердили плани методичної роботи на 2017-2018 навчальний рік.   

15:43 29.08.2017

" Академія директорів"

  З 25 по 27 серпня 2017 року представники Новокалинівської ОТГ взяли участь в освітньому курсі інновацій в управлінні школою «Академія директорів», який відбувся у м. Львові. Впродовж трьох днів учасники обговорювали актуальні проблеми керівництва школою, впровадження освітньої реформи,а також ділились власними напрацюваннями. 

15:41 28.08.2017

Навчально-ознайомча поїздка для освітян у Хмельницьку область

  Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської ОТГ Глина  Ванівська взяла участь у навчально-ознайомчій поїздці для представників освітньої сфери у Хмельницьку область. Разом із колегами освітянами відвідала Дунаєвецьку міську ОТГ та Гуменецьку сільську ОТГ де очільники разом з начальниками відділів освіти презентували здобутки громади за 2016-2017 рік в освітній сфері. Також наші колеги ділились напрацюваннями щодо оптимізації шкільної мережі, створення опорних шкіл, функціонування методичних центрів та організації позашкілля.

15:02 17.08.2017

Визначено переможця на заміщення вакантної посади директора Новокалинівського НВК

  2 серпня 2017 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Новокалинівського НВК. У конкурсі взяли участь троє претендентів, які представили проекти перспективних планів розвитку навчального закладу та проходили співбесіду. Кожен з кандидатів окреслив своє бачення функціонування Новокалинівського НВК на тривалий період та запропонував шляхи вирішення наявних проблем у сфері організації навчально-виховного процесу, створення умов для розвитку дітей та фахового зростання педагогів, матеріально-технічного забезпечення, співпраці з батьками та громадськістю. Переможцем визнано Бобак Оксану Богданівну.

14:59 03.08.2017

Вхід для адміністратора