A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень початкових класів

24 квітня у Гординянській СЗШ І-ІІст.розпочато Тиждень початкових класів організаційною лінійкою,на якій класовод 4 класу Фурдин Е.О.,ознайомила учнів з планом проведення тижня.Впродовж дня учні  розгадували математичні кросворди,ребуси.

11:46 26.04.2017

Всесвітній день Землі

  22 квітня Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища. З метою формування екологічної  свідомості школярів  та з нагоди відзначення Дня Землі  в  Гординянській СЗШ І-ІІст. 24 квітня під керівництвом вчителя Тимців Т.Г.проведено Тематичну лінійку «Збережемо красу Землі»». Учні своїми віршами, піснями висловили подяку нашому великому загальному дому – планеті Земля.

11:42 26.04.2017

Конкурс "І слово, і пісня, матусю Тобі"

24 квітня на базі Новокалинівського НВК  відбувся  окружний ІІ етап фестивалю- конкурсу "І слово, і пісня, матусю, Тобі".  Мета проведення конкурсу вшанувати матір-жінку, виявлення уваги до рідних, збагачення духовного світу  дітей, виховування  любові  і шанобливого  ставлення  до рідної  матері, до неньки-України. Участь приймали конкурсанти з шкіл Новокалинівської ОТГ. Учнями було представлено  авторські поезії: Яворська Андріана учениця Гординянської СЗШІ-ІІст. поезія - "Мамині очі"; Михаць Вікторія учениця 8-Б Новокалинівського НВК поезія - "Для мами" та Павелкевич Діана 9-А поезія "Лиш би  матуся була коло тебе". Також учасники виконували пісні про маму: "Мамина криниця", "Все починається з мами"......

11:39 24.04.2017

Тиждень географії

   З 10 квітня по 14 проходив  тиждень географії у Новокалинівському НВК. Першого  дня серед учнів 5 класів відбувся конкурс " Людина і навколишнє середовище", конкурс малюнка для учнів 6 класів на тему "Природні дива світу", для учнів 8-10 класів - "Україно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе". 11 квітня відбулася виставка стінівок учнів 8-10 класів. А також благоустрій території навколо школи спільно з учнями 9-10 класів.

11:37 19.04.2017

Пришкільний англомовний табір

Новокалинівський НВК долучилася до конкурсу на участь у проекті "GoCamps", організованому Мінистерством освіти і науки України та громадською організацією GoGlobal. Проект спрямований на організацію пришкільних мовних таборів. Для участі в проекті школі необхідно було подати заявку англійською мовою та представити своє місто у креативному завданні "Запроси волонтера до своєї школи".

11:34 19.04.2017

Майстер-клас з писанкарства

   У справжнє свято Писанки перетворився майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва (писанкарство), який проходив 6 квітня 2017 року у фойє адмінбудинку в м.Новий Калинів. Провела майстер-клас.керівник гуртка образотворчого мистецтва Центру позашкільної освіти Самбірського району Звіжанська Наталя Михайлівна. Для усіх українців, писанка є безсумнівним символом нового життя, відродження із небуття, символом збереження своєї ідентичності, своєї культури, своєї традиції.

10:11 07.04.2017

Вхід для адміністратора