A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Методичне засідання вчителів образотворчого мистецтва

14 березня відбулось методичне засідання  учителів  образотворчого мистецтва на базі Новокалинівського НВК.  Про  "Сучасні технології навчання  на  уроках образотворчого  мистецтва"  на засіданні доповідала Янківська І.К. вчитель Гординянської СЗШ І-ІІст. Майстер-клас проводила вчитель Новокалинівського НВК Вахів М.І. проектна робота "Петриківський роспис. Великодня листівка". Присутніми на засіданні були провідний спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської  ради Ванівська Г.В. та ЗДМР Новокалинівського НВК Олеярчик О.С. Учасники засідання розглянули  можливості  використання  сучасних методів на  уроках  образотворчого мистецтва, та  із  використанням одного створювали листівку.

09:31 14.03.2017

Засідання атестаційної комісії

13 березня 2017р. у Новокалинівському НВК відбулось чергове  засідання атестаційної  комісії. На порядку денному винесені такі питання:

09:29 13.03.2017

Апробація

На виконання  спільного наказу Департаменту освіти і науки Львівської ОДА  та Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти про проведення апробаційних тестових завдань  у Новокалинівському НВК 13 березня проведено  апробаційні тестові завдання з географії та  математики  у випускних класах школи.

09:28 13.03.2017

Шевченківські дні 2017: заходи пам'яті Кобзаря

  09 березня 2017 року  у Корналовицькому НВК під керівництвом ПО Галини Огар  та  Марії Мельничук  проведено виховний захід "Думи Кобзаря живуть між нами" з нагоди дня народження Т.Г.Шевченка.

09:24 10.03.2017

Синій Кит

Практичний психолог Турлай І.П. та соціальний педагог Гриб Г.М. Корналовицького НВК провели профілактичний лекторій для батьків . Було представлено презентації на теми: "Що таке Синій Кит? Чому підлітки виконують смертельні завдання?" та "Смертельні ігри". Перше завдання - намалювати кита на руці ручкою. Наступне - намалювати кита на руці лезом. Так грають з підлітками аж до самогубства - і все потрібно знімати на відео. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/smertelna-gra-iz-sinimi-kitami-psihologi-rozpovili-komu-potribni-dityachi-samogubstva-880658.html

09:08 10.03.2017

Методичне засідання шкільних бібліотекарів

09.03.2017р. шкільні бібліотекарі Новокалинівської ОТГ на методичному засіданні працювали над проблемою "Сучасний учень і культура читання". З презентацією-доповіддю виступила голова методичного об'єднання Шестерина З.С. бібліотекар Новокалинівського НВК. Презентацію  "Методика роботи з книгою"  продемонструвала бібліотекар Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Янківська І.К. Буньо Т.В. бібліотекар Корналовицького НВК доповідала про "Популяризацію бібліртечно-бібліографічних знань."  Урок-діалог "Книга і комп'ютер" провела  Шестерина З.С.

09:20 09.03.2017

Методичне засідання вчителів трудового навчання та фізичної культури

  07 березня 2017року  на базі Новокалинівського НВК  відбулось методичне  засідання  вчителів трудового навчання та  фізичної культури. Згідно плану засідання Галина Романів, вчитель трудового навчання Новокалинівського НВК  презентувала  учнівські роботи з трудового навчання 7-8  класів Новокалинівського НВК.  Про спортивні  будні  учнів Новокалинівського НВК, обговорення організації спортивного  конкурсу "Олімпійське лелечення" доповідала вчитель фізичної культури Мирослава Гінка. Майстер-клас "Проектування та  виготовлення виробів  під  час  вивчення обов'язкової складової з трудового навчання у 8 класі" провів учитель трудового навчання Корналовицького НВК Богдан Гарасим, а також для вчителів Калинівського НВК  подарував стіл для випалювання виробів з полістеролу. 

09:18 07.03.2017

Методичне засідання вчителів іноземних мов

 06 березня 2017року учителі шкіл Новокалинівської ОТГ  на базі Новокалинівського НВК зустрілись на методичному засіданні.Тематикою засідання  "Комунікативно-орієнтоване  навчання  на уроках іноземної мови". Прмсутніми на методичному засіданні були: провідний спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради  Ванівська Г.В. та ЗДМР Новокалинівського НВК Олеярчик О.С. За  планом проведення засідання методоб'єднання вчителів іноземних мов з даповідями-презентаціями виступили: Федірко М.Я. вчитель англійської мови Новокалинівського НВК  "Організація комунікативно-орієнтованого навчання на уроках іноземної мови" та Мороз Л.Я вчитель англійської мови Гординянської СЗШ І-ІІ ст. "Психолого-педагогічні умови комунікативно-орієнтованого навчання на уроках іноземної мови". Майстер-клас- Рольова гра "Свято Богоявлення у Франції" продемонструвала вчитель англійської мови Новокалинівського НВК Шабелько М.Б.

09:15 06.03.2017

Методичне засідання вчителів біології, хімії та основ здоров'я

02.03.2017р. на базі Новокалинівського НВК відбулось методичне засідання  вчителів біології, хімії та основ здоров'я. На методичному засіданні вчителі  працювали над темою " Формування  критичного  мислення  на  уроках біології, хімії та  основ здоров'я".Майстер-клас "Формування критичного  мислення на  уроках біології шляхом  використання  опорного конспекту  під час вивчення теми" продемонструвала  голова методичного об'єднання Гарасим Я.В. учитель біології та хімії Корналовицького НВК. "Шляхи реалізації  самостійної роботи  з підручником на  уроках біології та  основ здоров'я" доповідали Гнатишин Л.Б. вчитель біології Новокалинівського НВК та Тимців Т.Г. вчитель основ здоров'я Гординянської СЗШ І-ІІ ст. У підсумку рефлексія: узагальнення і висновки та пропозиції щодо  роботи з опорним  конспектом, розвитком критичного  мислення в  учнів та  самостійна  робота з  підручником на  уроці. Присутніми були ЗДМР Новокалинівського НВК Олеярчик О.С. та провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Ванівська Г.В.

09:12 02.03.2017

Вхід для адміністратора