A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Крути - бій за майбутнє

  29 січня 1918 рік… Велика дата в українській історії. Юні патріоти стали на захист української державності та віддали своє життя за українську незалежність.

09:40 02.02.2018

«Герої крутянці – перші Небесні Сотні»

  29 січня 2018 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів відбувся загальношкільний виховний захід приурочений 100 річниці бою під Крутами «Герої крутянці – перші Небесні Сотні». Організаторами заходу були педагог-організатор М.Р.Павлович та класний керівник 9 класу І.М.Чижо. Учні виступали у ролі істориків розповідаючи про тих, хто поклав голову захищаючи незалежність молодої Української держави, читали вірші про те, як треба любити свою Батьківщину. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Крут. З болем у серці переглядали фільм «Невідома Україна», фільм 91 «Лист без конверта».

09:37 30.01.2018

Захід «Соборна моя Україна!»

  З нагоди відзначення Дня Соборності України у Новокалинівському НВК відбувся захід «Соборна моя Україна!», який підготували учні 8-А класу під керівництвом Побережної М. Г.

09:23 29.01.2018

«Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області

  Сьогодні, 25 січня 2018 року учні Новокалинівського НВК отримали нові подарунки. А усмішку їм подарували «Мішечки гарного настрою» від дітей Троїцької школи Луганської області. Дітвора Луганщини поділилась своїми роботами, традиціями, та нагадала, що ми єдина країна. І такі речі мають продовження проекту «Змінимо країну разом». «Зшивати Україну через культуру, вшанування традицій та комунікацію між східними та західними областями – це те, що невдовзі неодмінно принесе довгоочікуваний результат, що #Україна_єдина», - слова Олександра Ганущина.

09:20 25.01.2018

Методичне засідання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

  16.01.2018 р. вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури працювали над темою «Використання ІКТ як засобу підвищення ефективності традиційних форм навчання». «Загальні підходи до конструювання та проведення уроків з використанням інформаційних технологій» - доповідь-презентацію підготувала вчитель української мови та літератури Корналовицького НВК Мадараш М.М. Про «Формування читацької культури учнів засобами Інтернет-ресурсів» доповідала Гуцько О.П. вчитель української мови та літератури Новокалинівського НВК , на власних прикладах продемонструвала, яким чином заохочує учнів до читання. Технологія «Освітній web-квест» майстер-клас провела з вчителями вчитель української мови та літератури Новокалинівського НВК Яворська М.Д. Огляд новинок художньої та методичної літератури –експрес-повідомлення підготувала Когут Л.М. Висновок після методичного засідання педагоги зробили такий: бурхливий розвиток засобів інформатизації (комп’ютерів, комп’ютерних комунікацій, будь-яких електронних пристроїв), а отже, поява нових технологій обробки, передачі, одержання і збереження інформації відкриває нові можливості для застосування комп’ютерів у навчальному процесі.

09:14 16.01.2018

Вхід для адміністратора