A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Обласний етап військово-патріотичної гри " Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 12 червня 2018 року на Площі Вічевій м. Жовкви Львівської області відбулося урочисте відкриття обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), присвяченої 100-річчю ЗУНР.

10:39 12.06.2018

Замками Львівщини

29-30 травня 2018 року  учні 8-х та 9-х  класів разом із класними керівниками подорожували одним із найпопулярніших туристичних маршрутів Галичини -  замками Львівщини. Мета цього маршруту полягає в ознайомленні з оборонно-палацовою архітектурою магнатських резиденцій краю, а саме: Підгорецького, Олеського та Золочівського замків. Подорож по замках збагатить світогляд і допоможе краще ознайомитись з  культурою нашого краю.

10:34 11.06.2018

Випускний у дошкільній групі "Калинка" Корналовицького НВК

  01.06.2018 р. в Корналовицькому НВК під керівництвом  вихователя Юзьвяк О.І. та музичного керівника Гриб Г.М. провели довгоочікуване свято - випускний - перший крок у доросле життя. Діти дякували своїй виховательці за турботу, ласку, любов, яку вона дарувала впродовж двох років, співаючи пісні та виконуючи танці. А також з привітаннями виступила директор школи Ковальчук Г.В. та вручила вихованцям  "Диплом випускника дитячого садка".

10:32 11.06.2018

Свято Останнього дзвоника в Корналовицькому НВК

  Промайнув ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Корналовицькому НВК. Вітання і нагородження тісно перепліталися у концертній програмі свята з художніми виступами учнів. Школярі вишикувалися на шкільному подвір’ї, тримаючи різнокольорові кульки. І ось хвилююча мить. Почесне право Останнього дзвоника надали директору школи Ковальчук Г. В. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

09:37 11.06.2018

Вхід для адміністратора