A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і  10-14 вересня  Корналовицькому НВК було проведено тиждень "дорожнього руху", де діти вчилися правильно поводити себе на дорозі. 

12:15 17.09.2018

Олімпійський тиждень у Корналовицькому НВК

Згідно плану заходів проведення Олімпійського тижня у Корналовицькому НВК з  10.09. по 14.09.2018 р. учителем фізичної культури Фурдином С. М. між учнями 5-6 класів проведено естафету, змагання з тенісу і шашок, легкоатлетичний пробіг на відстані  500 метрів,  учні випустили стінгазети на тему: «У здоровому тілі здоровий дух». Відбулося змагання з міні-футболу між учнями 7-9 класів.Вчителями початкових класів Корналовицького НВК було проведено спортивні змагання та конкурс малюнка приурочені Олімпійському тижню. 

11:48 14.09.2018

Міжнародний день грамотності

  7 вересня 2018 року напередодні Міжнародного дня грамотності з метою формування ціннісного ставлення до навчання, визначення, що бути грамотним важливо для кожної людини, у Гординянській СЗШ вчителем української мови та літератури Чулик М.С. було проведено інформаційну годину «Грамотність-запорука успіху». У формі інформаційних міні-проектів учні ознайомили присутніх з історією виникнення свята, дали практичні поради, як грамотно висловлювати свої думки. Було організовано виставку навчальних посібників,наукової літератури «Шляхів до мовної досконалості безліч». Завершальним етапом цього заходу став флешмоб «Бути грамотним-це круто!» Тож давайте не будемо плодити бур’янів ні в полі, ні в мові, а доторкнемось до скарбів нашої мови і станемо хоч на краплинку більш грамотними і освіченими людьми. А шляхів до мовної досконалості безліч. Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею і відчуття власної відповідальності за рідну мову.

11:44 10.09.2018

Вітаємо першокласників нової української школи

  Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усіх особливо урочистий і радісний. Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками. Цей день-Свято знань. А особливий цей день для першокласників.

11:42 05.09.2018

Наші досягнення у спорті

   Літні канікули для тих учнів, які займаються спортом, зокрема пляжним волейболом завжди пора відповідальних змагань, напружених але цікавих тренувань, навчально-тренувальних зборів, поїздок по Львівщині та всій Україні. Для юних спортсменок-волейболісток Новокалинівського НВК це вже стало традицією. Вже третє літо поспіль наші команди приймають участь в різноманітних змаганнях, що проводяться в Львівській області та чемпіонатах України. Цього літнього сезону ми виступали на чемпіонаті України у вікових категоріях до 14-ти та до 16-ти років. Змагання проходили в Одесі, смт. Затоці (Одеська обл..), Запоріжжі та м. Новій Каховці. Було здобуто багато перемог, хоч були звичайно і поразки, особливо хотілось би відмітити команду в складі Вероніки Ванівської та Вікторії Стебельської, які своїми результатами вивели місто Новий Калинів в 16 кращих команд України, залишивши позаду такі “волейбольні “міста, як Харків, Одеса, Київ, Миколаїв, Херсон і ін. Для маленького Нового Калинова це теж показове досягнення.

11:40 27.08.2018

Для Новокалинівського НВК придбано 11 мультимедійних комплексів

  Сучасну школу вже неможливо уявити без комп'ютерної техніки та комп'ютерних технологій. Вони міцно увійшли у наше життя, та закріпилися у ній. Новокалинівський НВК не стало винятком із цього процесу.

11:35 22.08.2018

Участь у Всеукраїнській серпневій конференції

  Сьогодні, 21 серпня начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради Алла Ковталюк у складі делегації освітян Львівщини взяла участь у Всеукраїнській серпневій конференції "Нова українська школа - старт реформи, участь громад" в м. Києві.

11:30 21.08.2018

Вхід для адміністратора