A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День Гідності та Свободи

 21 листопада – День Гідності і Свободи, свято, яке встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору… У Новокалинівському опорному закладі відбулось ряд заходів: тематична лінійка “Сторінками історії”, виставка стінгазет присвячена подіям, що відбувались на Майдані. А також, учні мали змогу побувати у музеї Новітніх героїв опорного закладу Рудківської СЗШ ім. В. Жеребного.  Цікаву та пізнавальну екскурсію провела вчитель історії та керівник гуртка "Юні екскурсоводи" Рудківської СЗШ - Музика Неля Іванівна та заступник директора з ВР - Димій Ірина Станіславівна.

14:17 24.11.2018

Інсценізація казки «Ріпка»

В дошкільній групі «Веселка» при Гординянській СЗШ І-ІІ ст. відбувся захід на осінню тематику «Ріпка».Впродовж свята діти виконували пісні про осінь. В цікавій формі показали інстенізацію української народної казки «Ріпка».Малеча була артистична, кожен старався найкраще показати себе на святі. Були присутні батьки вихованців, яким дуже сподобався виступ дітей. І, як результат, - радісні та щасливі обличчя всіх учасників свята та батьків.

14:02 23.11.2018

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та історії

 18 листопада 2018 року на базі Новокалинівського опорного закладу відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (69 учнів) та інформатики (12 учнів). Організатори радо вітала гостей, побажали перемоги найкращим історикам та інформатикам району та громад. 

12:55 20.11.2018

Конкурс "Бобер -2018"

 11 листопада 2018 року учні закладів освіти Новокалинівської ОТГ взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер-2018». Мета конкурсу - популяризація і поглиблення знань з інформатики, інформаційних та комп’ютерних технологій серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій за кордоном, аналізу та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні.

12:50 14.11.2018

Свято осені

 13 листопада 2018 року було проведено осіннє свято з дошкільнятами середньої групи «Ромашка» Новокалинівського опорного закладу. Ведучою осіннього свята була вихователь Тоганчин Г.М., музичний супровід здійснював Байко А.Р. Дітвора декламувала віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї. З великим задоволенням діти танцювали таночок «З парасольками», хлопчики порадували всіх веселим таночком «З косами» де показали свою майстерність.

12:45 14.11.2018

Відвідування театру імені Марії Заньковецької

 Педагогічний колектив Новокалинівського опорного закладу 10 листопада 2018 р. провів культурне дозвілля, відвідавши Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької. Педагоги насолодилися казкою-притчою «Голий король», п’єсою написаною за мотивами трьох казок Г.-Х. Андерсена – «Свинопас», «Принцеса на горошині», «Нове плаття для короля».

14:42 13.11.2018

Конференція " Еколого - валеологічна культура- вибір XXI століття"

 Другий рік поспіль учні Новокалинівський опорного закладу беруть участь в учнівських науково-практичних конференціях Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. 7 листопада 2018 року на базі біологічно-природничого факультету відбулась XI Всеукраїнська учнівська науково-практична конференція на тему: "Еколого- валеологічна культура- вибір XXI століття" у якій взяли участь учні нашого закладу. Олеярчик Ілля - учень 10 класу презентував проект на тему: "Неінфекційні захворювання: йододефіцит" (науковий керівник - Романів Г. Я.). Учениця 10 класу Тюбай Анастасія виступила з проектом "Хімія і здоров'я людини. Швидка їжа" (науковий керівник- Якимишин Т. В.). Попик Оксана учениця 10 класу презентувала проект "Неінфекційні захворювання: ожиріння" (науковий керівник - Гнатишин Л.Б.). Учні отримали багато позитивних емоцій і досвіду щодо участі у конференціях та поділилися новими знаннями зі своїми однокласниками.

14:40 13.11.2018

Вхід для адміністратора