A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

«Життя Онлайн : інтернет –друг чи ворог?»

 Сьогодні Інтернет – це невід’ємна частина нашого життя. Але не всі користувачі, особливо діти, знають всі ризики і небезпеки, які їх чатують в мережі Інтернет. Тому в Корналовицькому НВК практичним психологом Турлай І.П з учнями 5-7 класів проведено тренінгове заняття «Життя Онлайн : інтернет –друг чи ворог?» на якому  розглядалися  найнебезпечніші підводні камені Інтернету, на які може наразитись кожен з нас.

16:59 28.01.2019

Перегляд фільму «Залізна сотня»

  25 січня 2019 року учні 7-9 класів Корналовицького НВК переглянули фільм патріотичної тематики режисера Олеся Янчука «Залізна сотня», в якому показано перебіг трагічних подій повоєнної України, зокрема про героїчну боротьбу воїнів Української повстанської армії. В жорстоких тенетах війни, де життя і смерть завжди поруч, вони пройшли свій шлях до кінця і залишились незбореними і юними. Шануймо героїчну історію нашого великого народу!..

16:58 28.01.2019

Загальношкільні збори для 1-4 класів у Новокалинівському опорному закладі

Загальношкільні батьківські збори у 1-4 класах. Сьогодні відбулись  батьківські збори, обговорені наступні питання: 1. Вакцинація школярів (Доповідач- Тустановська Ірина Василівна, головний лікар, лікар педіатр Новокалинівського міського центру первинної медичної допомоги) 2. Звіт роботи навчального закладу за І семестр 2018-2019 н.р. ( Доповідачі - Бобак Оксана Богданівна, директор школи; Проць Ірина Михайлівна, заступник директора з виховної роботи)

16:54 24.01.2019

Виховна година на тему:" 100 років Української Соборності"

Соборність землі України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів. 22 січня Україна святкує День Соборності – сто років тому, у 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

16:45 24.01.2019

Соборна і єдина рідна Україна

 21-22 січня 2019 року педагогічний та учнівський колективи Корналовицького НВК разом з усією Україною відзначили День Соборності та 100-ту річницю Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Вчитель історії Гавриляк Й. Є. на загальношкільній лінійці ознайомив присутніх з історичними подіями та зачитав Акт Злуки. Бібліотекарем Буньо Т. В. оформлено тематичну виставку «Захід-Схід одна країна – це Соборна Україна». Під керівництвом педагога-організатора Огар Г. Л. педагоги та учнівська молодь долучилися до символічного «живого ланцюга» та акції «Живий стяг Соборності», які є символом того, що український дух не згасає, що громадяни нашої держави завжди будуть відстоювати власні інтереси і ніколи не зрадять власний народ. Учні запалили лампадки на могилі учасника АТО Івана Федоренка та вшанували хвилиною мовчання загиблих за Незалежність і територіальну цілісність України.

16:36 22.01.2019

Відзначення Дня Соборності України в Новокалинівському опорному заклад

 День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Відзначаючи 100-річчя проголошення Акта Злуки УНР та ЗУНР, учні та педколектив Новокалинівського опорного закладу провели ряд заходів. Тематичний тиждень розпочався із загальношкільної лінійки, на якій учні 8-А класу оголосили про значення та святкування в опорному закладі цієї визначної події для нашої держави. 22 січні у закладі відбулась акція «Розгорнімо прапор України», та флеш-моб «Живий ланцюг єднання».

16:32 22.01.2019

Заняття до Дня Соборності України в садочку

Вихователем Кульчицькою В.Я. в молодшій групі " Веселка" Новокалинівського опорного закладу було проведено заняття до Дня Соборності України. В середній групі "Ромашка" вихователь Славич Л.П. провела заняття "Україна - це ми".

16:28 22.01.2019

Вхід для адміністратора