A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

День святого Миколая в Корналовицькому НВК

 В холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч - ніч, коли до них приходить Святий Миколай. Завітав він і до нашої школи. Учні 1-4 класів під керівництвом вчителя початкових класів Наконечної Н.М. показали для учнів, вчителів та батьків театралізовану виставу "Святий Миколай у Корналовицькому НВК" (за мотивами казки "Пригоди Буратіно"). Миколай привітав усіх присутніх зі святом та подарував дітям молодкі подарунки. 

15:37 22.12.2018

Йде до нас святий Миколай!

18 грудня 2018 року в Корналовицькому НВК  під керівництвом вихователів дитячого садка Юзьвяк О. І., Чуми М. А., Дутко Р. Р., музичного керівника Гриб Г. М. відбулося свято «Йде до нас святий Миколай». Діти груп «Калинка» та «Казка» мелодійно співали пісні, розказували вірші, демонстрували танцювальні здібності. Святий Миколай усім діткам роздав солодкі подарунки і пообіцяв прийти наступного року. На  святі панувала казкова, радісна атмосфера. 

15:34 22.12.2018

День Святого Миколая у Гординянській СЗШ

 Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це свято відбулося і в Гординянській СЗШ І-ІІ ст., під керівництвом вчителя початкових класів Воробець О.Й. У віршах, піснях, інсценізаціях юні артисти прославляли добрі справи Чудотворця і просили у нього миру на рідній землі. За це в нагороду діти отримали подарунки від Святого Миколая. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними і робити добро...

15:32 22.12.2018

Слава тим, хто врятував світ!

 14 грудня Україна вшановує День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Бібліотекар Буньо Т. В. провела бібліотечний урок на тему: «Слава тим, хто врятував світ», метою якого було усвідомити учнями, що з Чорнобилем ми пов’язані навіки. Чорнобиль – наш довічний біль, горе і страждання. Ліквідатори у 1986 році у надзвичайно складній екстремальній обстановці діяли мужньо, професійно, не шкодуючи свого життя і здоров’я виконали свій службовий і громадянський обов’язок. Довічна їм шана і слава. На жаль, сьогодні серед нас немає багатьох побратимів, які виявили героїзм, пожертвували собою. Всі ми, хто живе сьогодні, за це щиро вдячні. Наші діти, внуки будуть пам’ятати подвиг героїв Чорнобиля, бачити подвиг героїв АТО і будуть готові на свої подвиги.

15:30 17.12.2018

Тиждень правознавства

В рамках Всеукраїнського тижня права в Новокалинівському опорному закладі вчитель історії та правознавства Білас В.С. організував проведення сценізованого судового процесу з учнями 10 – А класу. Школярі переглянули фільми на правову тематику «Історія прав людини», «Права дитини». Також було проведено урок «Права людини» з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини. 

15:19 14.12.2018

Ой, Андрію, я про долю мрію!

 2 грудня 2018 року в Корналовицькому НВК відбулися вечорниці напередодні великого, веселого зимового свята, яке організували представники учнівського самоврядування школи разом із педагогом-організатором Огар Г.Л. Учитель музичного мистецтва Бойко А.Р. допоміг урізноманітнити захід українськими піснями. Це було свято народної мудрості та української пісні, бо які ж вечорниці без неї - милої, веселої, дорогої нам з дитинства - фольклорної пісні.

15:15 14.12.2018

Відкриті уроки вчителів початкових класів

 11 грудня 2018 року вчителі початкових класів Корналовицького НВК Оксана Зельман  (4 кл.) та Наталія Наконечна  (2 кл.), які атестуються у 2019 році, провели відкриті уроки з української мови і математики. Присутніми на уроках були члени атестаційної комісії І рівня Ковальчук Г. В., Студент О. Д. та член атестаційної комісії ІІ рівня Фурдин Е. Й. Одним із найважливіших завдань на уроках був розвиток пізнавальної активності молодших школярів, формування у них допитливості, бажання пізнати нове. Учителі використали нетрадиційні методи, створили сприятливі умови для цікавого навчання.

15:13 14.12.2018

Благополуччя держави залежить від її законів

 10 грудня 2018 року в Корналовицькому НВК до Всеукраїнського тижня права з учнями 9 класу вчителем правознавства Мороз О.Ю проведено тематичний урок "Права людини" з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, мета якого виховання правомірної поведінки учнів та поважного ставлення до законів. Учні познайомилися із правами, які вони мають, згідно із законом, побачили їх реальне виконання, дізналися, як можна захистити свої права.

15:10 14.12.2018

Вхід для адміністратора