A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Відзначення Міжнародного дня інвалідів у Гординянській СЗШ

 3 грудня відзначають Міжнародний день інвалідів, засвідчуючи цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. З цієї нагоди в Гординянській СЗШ І-ІІ ст. було проведено:

14:52 05.12.2018

Екскурсія в музей зброї «Арсенал»

 2 грудня 2018 року учні Корналовицького НВК мали можливість відчути себе «зброєносцями», адже  відбулася екскурсія у Львівському музеї зброї «Арсенал». Школярів люб’язно зустріли, провели цікаву екскурсію, розповіли багато маловідомих фактів з історії зброї різних частин світу. Учні дізналися багато про особливість проведення дуелей та рицарських турнірів. Експозиція музею «Арсенал» вражає своєю різноманітністю й унікальністю. Діти побачили оригінальну холодну та вогнепальну зброю, гармати та ядра до них, обладунки та одяг воїнів епохи Середньовіччя.

14:50 04.12.2018

Референдум - історична пам'ять українського народу

 1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум на підтвердження Акту проголошення незалежності України. З метою відзначення цієї дати в Корналовицькому НВК вчителем історії Гавриляком Й.Є. проведено тематичний урок "Вияв народної волі".

14:48 04.12.2018

Еко-проект «Життя без сміття»

Учні 5-А класу Новокалинівського опорного закладу (Кл. керівник Когут Л. М.) після перегляду еко-вистави у Львівському ляльковому театрі вирішили втілити у життя класу еко-проект "Життя без сміття". Діти вчаться сортувати сміття та заробляти на цьому кошти для потреб школярів. На загальношкільні лінійці учні презентували свій проект, та закликали усіх долучатися до такої акції.

14:42 04.12.2018

Відбувся ІІ етап мовно-літературного конкурсу ім.Т.Шевченка

 01 грудня 2018 року на базі Новокалинівського опорного закладу відбувся ІІ етап ІX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка серед 5-11 класів закладів загальної середньої освіти. Учасниками Конкурсу стали учні із 3 закладів освіти Новокалинівської ОТГ.

14:36 01.12.2018

«Голодомор 1932-1933 р. - біль серця всієї країни»

 До скорботних роковин Голодомору в Україні 1932-1933 років у Гординянській СЗШ І – ІІ ст. 27 листопада відбувся тематичний захід, проведений педагогом-організатором, приурочений Дню пам’яті жертв голодомору «Голодомор 1932-1933 р. - біль серця всієї країни» та 28 листопада вчителем історії Білинським Т.Т. з учнями 6 класу проведено відкриту виховну годину «Жнива скорботи».Учні розповіли про страшну трагедію в історії нашої держави, співали пісні про голодомор, ставили сценки, дивилися документальні фільми «Великий голод» та «Спогади очевидців». Прочитані вірші: «Стіни плачу» С.Олійникова, «У той рік заніміли зозулі» Д.Головка, «Палахкоче свіча Поминальної нині Молитви» І.Яворського, «Вічний монолог» А.Листопад, «Біла молитва братика», «Ти кажеш, не було голодомору?», «А люди біднії в селі..» Під звуки «Реквієму» Моцарта запалено свічки і хвилиною мовчання вшановано пам'ять жертв сталінського голодомору. Тематичний захід закінчився молитвою невинно загиблих.

14:31 29.11.2018

Методичне об'єднання вихователів

 23 листопада 2018 року на базі  Новокалинівського опорного закладу відбулося засідання методичного об’єднання для вихователів дошкільних груп при закладах освіти Новокалинівської ОТГ з проблемою «Використання народного фольклору для дітей дошкільного віку».

14:29 28.11.2018

Пам'ять про Голодомор

 Пам'ять про  Голодомор єднає українців у всьому світі і є невідємним елементом національної ідентичності. Урок памяті жертв Голодомору проведений  у 7-8 класах Новокалинівського опорного закладу під керівництвом Дичка І.М, і Телефанко С.Ф,

14:19 24.11.2018

Вхід для адміністратора