A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Екскурсія Карпатським краєм

30 вересня 2018 року учні Корналовицького НВК, вчителі, батьки побували у Карпатському краї: в Гошівському монастирі, в м. Яремче, Буковелі. Всі переповнені незабутніми враженнями від побаченого: краси Карпат, величі і пишноти споруд. З цікавістю розглядали експонати під відкритим небом у музеї-мініатюрі м. Яремче, побували у зоопарку, відвідали сувенірний базар, любувалися водоспадом. 

14:47 02.10.2018

«Облиш мишку-читай книжку!»

 Напередодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек з метою стимулювання читацької та пізнавальної діяльності учнів 28 жовтня 2018року у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. бібліотекаром Янківською І.К. було проведено флешмоб «Облиш мишку-читай книжку!»

14:33 30.09.2018

Маленькі режисери

Читання та обговорення творів видатного педагога - гуманіста В. О. Сухомлинського переросло для учнів початкових класів Корналовицького НВК у надзвичайно захоплююче заняття. Зачаровані сюжетами творів улюбленого письменника, учні  вирішили створити власний діафільм, де кожен кадр - це головні герої окремого твору.  Робота, яка проводилася, принесла неабияке задоволення та радість. Вийшов чудовий діафільм, який можна використовувати на будь-яких уроках.

14:31 29.09.2018

Всеукраїнський день дошкілля в Новокалинівській ОТГ

28 вересня 2018року у дошкільних групах закладів освіти Новокалинівської ОТГ відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля. Вихователі та музичні керівники організували святкові концерти, конкурси, флешмоби на які запросили міського голову Б.Юзвяка та начальника відділу освіти, молоді та спорту А.Ковталюк.

14:27 29.09.2018

Знайомство з цифрою

Сьогодні, 24 вересня 2018р., у середній групі «Ромашка» вихователь Тоганчин Г.М. провела заняття з логіко-математичного розвитку на тему «Число і цифра 1. Довжина». На занятті діти ознайомлювались з числом і цифрою 1. Вчились порівнювати предмети за довжиною способом прикладання. Навчання  відбу

14:26 24.09.2018

"Голуб миру"

  Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Мир у рідній Україні - це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучаються і учні Гординянської школи. Під керівництвом педагога-організатора Кос Н.М. учні  приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру», прикріпивши паперові голуби на груди, аби показати наскільки важливим є мир, свобода, добро і повага для кожного з нас. Учнями 3-5 класів оформлено виставку дитячих малюнків «Ми прагнемо миру». Свято завершилось флешмобом «Хай голуб мир у світі всім несе» до якого долучилися вихованці дошкільної групи " Веселка".

14:22 23.09.2018

Змагання з пляжного волейболу приурочені проведенню "Олімпійського тижня"

14 вересня на майданчику для пляжного волейболу м. Новий Калинів відбулись змагання серед команд дівчат, приурочених проведенню ,,Олімпійського тижня". Спортивне свято завершилось цікавими поєдинками за призові місця. Переможцями стали Стебельська Віка та Столяр Аліна, срібними призерами - Кисиличин Марія та Шемет Юлія, бронза у Сляднєвої Наталії та Оліярник Юлії. Також слід відзначити хорошу підготовку та проявлену  волю до перемоги Фуканчик Анастасії та Матішовської Соломі

14:19 17.09.2018

Вхід для адміністратора