A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та cпорту Новокалинівської міської ради

Різдво в Україні

   23  грудня у Новокалинівському НВК відбувся  захід   "Різдво в Україні".  Учитель музичного мистецтва та керівник музичного гуртка  Андрій Бойко  з своїми підопічними , юними талантами , створили  різдвяну  атмосферу серед запрошених гостей. Веселими колядками, традиційним  Вертепом, та  звичаями  Святого Вечора запалили  святковий настрій серед присутніх.

16:26 23.12.2016

Методичне засідання учителів української мови та літератури і зарубіжної літератури

14 грудня у Новокалинівському НВК творчий підхід до сучасного уроку шукали учителі мови та літератури і зарубіжної літератури на методичному засіданні у Новокалинівському НВК.

16:36 14.12.2016

Методичне засідання шкільних бібліотекарів

   8 грудня відбулось ІІ засідання шкільних бібліотекарів Новокалинівської ОТГ.  Проблема над якою працює методичне  об'єднання " Роль  шкільної бібліотеки в підвищенні  рівня навчально-виховного процесу у світлі сучасних вимог".

16:42 08.12.2016

Міжнародний день солідарності з інфікованими СНІДом

1 грудня у всесвітній день боротьби зі СНІДом, учнівський та педагогічний колектив Новокалинівського НВК взяв участь в акції "Червона стрічка памяті", присвяченій памяті загиблих від СНІДу. Учні 5-ого та 10-их класів взяли участь у флеш-мобі "Зупини СНІД", організований ЗДВР Романів Г.Я. Під  керівництвом практичного психолога  Коркішо Г.М. та соціального педагога Нанівської Н.М. з учнями 10-тих класів було проведено бесіду та переглянуто  документальні    фільми.

16:48 01.12.2016

Вхід для адміністратора